Leanne Moussa

Founder + Managing Partner

Over the last decade, Leanne has led community movements to save a neighbourhood daycare and transform allsaints into a community hub with a bakery, restaurant and event space. Passionate about urban development, Leanne has mobilized community stakeholders to purchase and re-purpose multiple historic buildings in Ottawa. Leanne led the re-purposing and successful re-zoning of the allsaints property that will allow the heritage building to be restored and maintained for generations to enjoy.

Fondatrice +  Associée directrice
Au cours de la dernière décennie, Leanne a dirigé des mouvements communautaires pour sauver une garderie de quartier et transformer allsaints en un centre communautaire doté d'une boulangerie, d'un restaurant et d'un espace événementiel. Passionnée par le développement urbain, Leanne a mobilisé les acteurs communautaires pour acheter et réaménager des bâtiments historiques à Ottawa. Leanne a dirigé la réaffectation et le rezonage réussi de la propriété allsaints, ce qui permettra de restaurer et d'entretenir le bâtiment patrimonial pour que des générations puissent en profiter.

Chef Mike Moffat

Chef

Chef Michael Moffatt leads our team at allsaints event space. He has established some of the best brands in the food & beverage industry in Ottawa, having been a partner in Thyme & Again Catering, as well as Executive Chef of the Beckta restaurants, including Play food & wine and Gezellig. His cuisine has been described as “consistently inventive and delicious.” Mike worked in renowned kitchens including The River Café, one of New York’s most iconic restaurants and the CAA 5 Diamond Award winning kitchen at the Rimrock Resort in Banff, AB. Michael spent years as Member and Chair of the Advisory Board at Algonquin College where he continues to guide the next generation of cooks.

Chef

Le chef Michael Moffatt dirige notre équipe à l’espace événementiel allsaints. Il a contribué à fonder certaines des meilleures marques culinaires à Ottawa, dont Thyme & Again Catering et les restaurants Beckta (Play food & wine, Gezellig). Sa cuisine est reconnue comme « inventive et délicieuse ». Mike a travaillé dans des cuisines réputées telles que le River Café à New York et celle du Rimrock Resort à Banff, primée CAA 5 Diamants. Il a siégé au conseil consultatif du Collège Algonquin, où il continue de former la prochaine génération de cuisiniers.

Tiana Rangoussis

Events Manager

Tiana brings a deep passion for hospitality and client experience to every event she manages. With a strong background in organizing events, her portfolio includes large-scale conferences, elegant galas, and intimate weddings. Over the past two years, Tiana has been a part of the allsaints events team, supporting clients from the earliest stages of concept development through to flawless execution. Her years of service experience have equipped her with the skills to ensure every detail is carefully considered, and every event runs smoothly.

Coordinateur d’événements

Tiana apporte une passion profonde pour l’hospitalité et l’expérience client à chaque événement qu’elle gère. Forte d’une solide expérience dans l’organisation d’événements, elle a travaillé sur des conférences majeures, des galas élégants et des mariages intimes. Depuis deux ans, Tiana fait partie de l’équipe allsaints, accompagnant les clients du développement du concept jusqu’à une exécution sans faille. Son expérience dans le service lui permet de veiller à chaque détail pour assurer le bon déroulement des événements.